dinsdag 16 januari 2007

Eerste testpost

Voor de sector I&O had ik deze weblog aangemaakt. Door onhandig gedoe met verschillende userid's (mailadressen) en passwords die ik voor verschillende Google diensten heb (Blogger is sinds kort ook van Google) was ik aanvankelijk echter niet in staat om ook in te loggen om berichten aan te maken. Dat is intussen gelukt (zoals je ziet). Nu kijken of het ook functioneel gaat werken.

En de naam: is die nu "bibliotech" (zoals hier boven staat; ook niet erg origineel) of "ubu-ieno" (zoals het URL luidt; ook al niet erg origineel)?

Eric

4 opmerkingen:

Monique zei

Hoi Eric,
Ook even testen.
Zou het logo onderaan ook bovenaan kunnen staan?

Edu Hackenitz zei

Eric,

Wil dat nu ook zeggen dat mail naar het google Gmail account gaat....die ik nooit lees.

Eric zei

Antwoord aan Monique:
Bovenaan kwam het in een smallere kolom terecht, waardoor dit plaatje niet paste. Maar we kunnen natuurlijk best op zoek naar een andere.

Antwoord aan Edu:
Weet ik niet, maar ik denk van niet. Ik blijk nu namelijk drie identiteiten bij Blogger te hebben. Dat is nog eens een gespleten persoonlijkheid he ....
Een daarvan is op mijn gmail, eentje op e.sieverts@library.uu.nl en een (deze) op e.g.sieverts@uu.nl (die nog niet eens actief is).

AVe zei

Beste Eric
Stelt me gerust dat je aanvankelijk ook problemen ondervond met dit blog. Ik krijg het maar niet voor elkaar om reacties te laten plaatsen op BiblogTU/e terwijl de instellingen er zo simpel uitzien. Groeten.
Anneke Vriens Bibliotheek TU/e